У буковинця конфіскували мікроавтобус за перевезення контрабанди

У буковинця конфіскували мікроавтобус за перевезення контрабандиСьогодні вночі прикордонники Чернівецького загону затримали та вилучили мікроавтобус, водій якого, у паливному баку, намагався перевезти до Румунії майже 300 пачок сигарет. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

08.10.2015 близько другої ночі до пункту пропуску «Порубне» прибув автомобіль марки «Фольцваген-Транспортер». За кермом автотранспорту був 29-річний мешканець Вижниччини, поведінка якого здалася прикордонникам підозрілою, тому було прийнято рішення спільно із представниками митниці провести поглиблений огляд автомобіля.

Під час огляду, було виявлено 296 пачок цигарок марки «MARVEL», які знаходились у верхній частині паливного бака. Разом із контрабандними сигаретами правоохоронці вилучили і автотранспорт, який оцінено у 80 тисяч гривень.

Раніше, в цьому ж пункті пропуску прикордонники знайшли та вилучили 90 пачок сигарет марки «Burn», які намагався приховано переправити до Румунії 29-річний водій автомобіля марки «Альфа-Ромео.

Разом із цигарками чоловік позбувся і автотранспорту, який оцінено у 30 тисяч гривень.

peredplata