УМВС Буковини: справу щодо крадених кранів – відкрито!

УМВС Буковини: справу щодо крадених кранів - відкрито!Раніше судимий буковинець крадені бронзові крани від центрального опалення продавав. Стосовно зловмисника правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Зусиллями працівників міліції Шевченківського РВ УМВС України в Чернівецькій області виявлено та встановлено особу підозрюваного у низці крадіжок. 43-річний чернівчанин проникав до підвалів багатоповерхівок й демонтував на стояках крани системи опалення. Таким чином він пошкодив систему опалення у трьох будинках Шевченківського району, викравши 24 комплектуючих елементи із бронзи.

Зловмисник зізнався правоохоронцям у скоєному та розповів, що крадені крани продав, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За всіма фактами крадіжок слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, передбаченою ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті – позбавлення волі строком до шести років.

Крім цього, співробітники міліції перевіряють причетність чернівчанина до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

peredplata