Зібралися голосувати – та забули посвідчення: 6 депутатів міської ради прийшли на сесію без посвідчень

Зібралися голосувати - та забули посвідчення: 6 депутатів міської ради прийшли на сесію без посвідченьСекретаріада у Чернівцях затягується

Танці з бубном довкола вакантного крісла секретаря міської ради тривають ще з минулого року. Тривають-тривають, та ніяк не можуть завершитися. Спадає на думку, що депутати разом із мером отримають моральну насолоду від затягування і розмусолювання цього процесу, затягуючи вирішення більш нагальних питань, як-от до прикладу, прийняття змін до міського бюджету.

На сьогоднішній сесії справа нарешті дійшла до голосування. І вже буквально о другій годині ми дізнаємося, підтримали чи не підтримали депутати неоднозначну кандидатуру Сєхова. Проте це могло затягнутися ще надовше. Згідно із регламентом, бюлетень депутату під час сесії видається не по паспорту, а по депутатському посвідченню. Яке, як виявилось, із собою не носять 6 депутатів із зареєстрованих після перерви тридцяти. Проте перерву все ж таки вирішили не оголошувати – мовляв, доки всі проголосують, депутати-забудьки встигнуть з\’їздити додому.

Отож, голосування розпочато. Чекаємо, панове, чекаємо.

peredplata