Студенти БДФУ ознайомилися з роботою фіскальної служби Буковини

В Головному управлінні ДФС у Чернівецькій област, 16 жовтня відбувся День відкритих дверей. Так, податкове відомство регіону відвідали студенти-третьокурсники Буковинського державного фінансово-економічного університету, для яких працівники відомства провели екскурсію адміністративним приміщенням управління та розповіли про основні засади функціонування фіскальної служби краю.

Зокрема, майбутні податківці й фінансисти ознайомилися з роботою Центру обслуговування платників ДПІ у м. Чернівцях, оглянули приміщення для проведення робочих нарад та відео-конференцій, а також заслухали цікаву презентацію про історію створення, ветеранів та сучасний етап розвитку податкової служби Чернівеччини. Студенти пересвідчилися, що вся робота Центру спрямована на якісне та швидке обслуговування платників, і були приємно здивовані оперативністю з якою його фахівці видають підприємцям безкоштовні електронні ключі та документи дозвільного характеру, надають консультації та приймають звітність.

Насамкінець юні фінансисти отримали вичерпні відповіді на свої запитання про новації у процесі адміністрування податків, Концепцію реформування податкової системи та електронні сервіси, завдяки яким подавати звітність платникам податків стало набагато простіше.

«Мусите розуміти, що саме сумлінний платник податків є однією з ключових фігур у фінансовій системі держави, а сплачені ним своєчасно та справно кошти до бюджетів усіх рівнів – тим фундаментом, на якому базується розвиток національної економіки та підвищення рівня добробуту суспільства», – підсумувала завідувач сектору комунікацій ГУ ДФС у Чернівецькій області Марія Коцим’юк.

peredplata