ЧОО \”Майдан\” гнівно засуджує провокативні дії московської церкви на Україні (заява)

Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» гнівно засуджує провокативні дії московської церкви на Україні, носія «рускава міра» щодо так званих «Христових походів на Київ» 27 липня 2016 року.

Переважно християни ідуть на прощу до Лаври. А тут від Лаври Святогірської та Почаївської ідуть до Києва. І не ходою це можна назвати, а походом, аналогічно до інших руйнівних в історії християнства походів:

– ідуть міцної статури особи з георгіївськими стрічками, портретами московського монарха, прикриваючись, можливо, справді віруючими московської церкви в Україні.

Заклики путінської Москви та гундяївської патріархії щодо походу на Київ у виконанні наших промосковських зрадників складають елементи гібридної війни Росії проти України. Тільки тепер «зелені чоловічки» одягають чорні ряси. Московська церква в Україні чомусь досі має облудну назву «УПЦ», що є обманом уже 25 років для багатьох православних України. Звіриний оскал «рускава міра» ми вже побачили на сході України. Сьогодні ворожа тактика колоніальної Москви щодо України стає ще більш вишуканою і підлою.

Так званим промосковським борцям за мир необхідно було б організовувати христові молебні та піші ходи до донецьких та луганських сепаратистів чи московських окупантів щодо їхнього умиротворення.

Звертаємо увагу наших правоохоронних органів зробити все можливе, щоб не допустити провокацій з символами окупанта на українській території, а особливо можливих провокативних жертв з метою збурити і так складну ситуацію громадянського спокою в Україні. Зупинімо орду «рускава міра» на підходах до нашої столиці, як зупиняли наші предки на чолі з Володимиром Великим і Володимиром Мономахом печеніжські та половецькі орди.

Шановні громадяни України, – не беріть участь у так званих христових походах, які мають на меті створення внутрішнього безладу та розвалу Україні з середини. Адже Ваша участь зі щирою молитвою може бути використана з політичною метою проти українського народу.
Будьмо уважними.

Слава Ісусу Христу !

За дорученням Ради ЧОО «Майдан» від 15 липня 2016 р.
голова виконкому Юрій Скорейко

peredplata