Соціальні проїзні квитки у Чернівцях провокують бунти

Соціальні проїзні квитки у Чернівцях провокують бунтиДо чого тільки не вдаються політики і кандидати, аби стати депутатом чи мером!..

Недавно у Чернівцях почали роздавати пластикові картки для безплатного проїзду у всіх видах транспорту. Це так звані соціальні проїзні. Хоча від кандидата, який їх роздає, кажуть, що ці квитки будуть дійсними тільки тоді, коли люди оберуть роздавача, старі діди і бабки уже атакують перевізників. Вони вимагають, аби їх возили безплатно. Перевізники не розуміють, що сталося. І не вважають соціальний проїзний правом на безкоштовний проїзд. Починають скандали, які переростають у бунти. Влада з переляку не знає, як діяти. Перевізник зібрали прес-конференцію. Заступник голови асоціації перевізників Чернівців Микола Альбота з обуренням говорить про політиків, які втягнули транспорт у брудні політичні ігри.

А що робить влада тоді, коли у місті без неї роздають безкоштовні проїзні? Вона не діє. Або не знає, як діяти, або вона розгублена і залякана чекає 25 жовтня, аби передати владу з одних рук в інші.
Ось що каже юрист Чернівецької міської ради Олександр Шиба:

peredplata