Гості податкової інспекції – майбутні фінансисти та бухгалтери

Традиційно, восени для студентів економічних спеціальностей міських ВУЗів та коледжів ДПІ у м. Чернівцях відкриває свої двері. Незалежно від того, де випускники цих навчальних закладів розпочнуть свою трудову діяльність – робота кожного із них тією чи іншою мірою буде пов’язана з фіскальною службою, тому студенти завжди бажані гості в інспекції.
Майбутніх «фінансистів» та бухгалтерів, а нині третьокурсників спеціальності “фінанси та бухгалтерській облік» Чернівецького державного комерційного технікуму привітно зустріла завідувач сектору комунікацій ДПІ у м. Чернівцях Наталія Бальон, яка провела цікаву екскурсію будівлею інспекції та розповіла про сутність сучасних податків і про відповідальну роботу податківців.
Студенти дізнались про сучасні нововведення, про електронні сервіси, які значно полегшують роботу суб’єктів господарювання. Молоді була організована екскурсія Центром обслуговування платників, де надається комплекс послуг з отримання дозвільних документів, податкових консультацій, приймання податкової звітності від суб’єктів господарювання, забезпечення швидкого доступу платника до інформації. Наталія Миколаївна ознайомила присутніх з основними напрямками роботи інспекції, показниками та перспективами.
Приємно, що такі зустрічі приносять реальну користь як студентам, так і податківцям, і дуже часто перетворюються на довірчі бесіди, що сприяє вихованню податкової культури, застосовуванню податкових знань у повсякденному житті. Проведення таких заходів дозволить майбутнім платникам податків відчути себе повноцінними громадянами України, сумлінно виконувати свої обов’язки перед державою. А декому, можливо, вибрати майбутню професію.
Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata