Вітання в.о. голови Головного управління ДФС у Чернівецькій області Івана Матіоса

Вітання в.о. голови Головного управління ДФС у Чернівецькій області Івана Матіоса з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України

Шановні пенсіонери і ветерани податкової служби!

Від імені фіскального відомства Буковини та від себе особисто сердечно вітаю Вас зі святом! Ваші здобутки на ниві боротьби з фінансово-економічними порушеннями та наповнення бюджету лягли в основу національної податкової служби на етапі її становлення та розбудови. А Ваш авторитет, знання та енергійність донині слугують своєрідним дороговказом для нових поколінь податківців.

У всі часи Державна податкова служба стояла на захисті інтересів України, забезпечуючи сталий розвиток національної економіки. І Ваша роль у забезпеченні успішного вирішення нагальних соціальних проблем та ефективної реалізації пріоритетних проектів є безсумнівно значною.

Саме тому, сьогодні ми віддаємо Вам данину шани та дякуємо за Ваш вагомий внесок у розвиток служби, а також за те, що свого часу заклали такі наріжні камені нашої роботи як патріотизм, відданість спільній справі та професіоналізм. Запевняю: ми зробимо все можливе, аби зберегти та примножити все те, що було створено Вами.

У цей святковий день бажаю Вам, Вашим рідним та близьким міцного здоров’я, добробуту, довгих років життя та Божої ласки. Залишайтесь і надалі взірцем служіння рідній Батьківщині!

В.о. начальника ГУ ДФС

у Чернівецькій області Іван Матіос

peredplata