На Кельменеччині правоохоронці ліквідували наркопритон

На Кельменеччині правоохоронці ліквідували наркопритонЙого 21-річна жителька села Вовчинець влаштувала у власному помешканні!

Як виявили кельменецькі міліціонери, в одному із будинків села Вовчинець регулярно збиралася місцева молодь 16ти, 17ти та 19 років та вживала наркотики. З даного помешкання було вилучено та направлено на експертизу пристрій для куріння марихуани та залишки наркоречовини.

Власницею помешкання та організаторкою наркопритону виявилася 21-річна дівчина, яка, як з\’ясувалося, наразі є фігуранткою ще одного кримінального провадження – у місцевому суді розглядається справа про крадіжку та втягнення у злочинну діяльність неповнолітніх.

За ознаками даного злочину було відкрито кримінальне провадження за статею 317 Кримінального кодексу України – організація або утримання місць для незаконного вживання чи/та виробництва наркотичниз засобів, повідомляють в чернівецькому управлінні УМВС.
Вилучене правоохоронці направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області.

Виявилося, що це вже не перший кримінальний досвід дівчини. На даний час у місцевому суду розглядається кримінальне провадження, де інкримінується їй крадіжка із проникненням та втягнення у злочинну діяльність неповнолітніх.

Слідчі кваліфікують дії буковинки за ознаками злочину, передбаченого ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

peredplata