Ремонтні роботи на автодорозі \”Чернівці-Мамалига\” призупинено

Причина – брак коштів

Ремонтні роботи на автодорозі Чернівці – Мамалига досі не відновили. Тиждень тому дорожники зупинились поблизу селища Лужани з технічних причин. Планували продовжити з понеділка цього тижня, проте виникли труднощі з фінансуванням, передає Інформаційне агентство АСС.

У службі автомобільних доріг пояснюють, що тривають переговори з підрядником, з дня на день роботи відновлять. До кінця року планують покласти два шари асфальту у Лужанах та відремонтувати кільце у Мамаївцях, розповідає начальник служби автомобільних доріг в Чернівецькій області Ігор Гах.

Нагадаємо, що автодорогу Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига ремонтують за програмою фінансування 50% суми від перевиконання митних платежів. На рахунки Чернівецької ОДА з митниці вже надійшло близько 50 мільйонів гривень, проте цих коштів Служба автомобільних доріг ще не отримала, триває підготовка документів. Начальник Служби повідомив, що наразі підрядники здійснюють ремонт за власний рахунок, але згодом їм повернуть витрачені кошти.

Джерело: http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/remont_dorogi_chernivci_mamaliga_dosi_ne_vidnovili_cherez_finansuvannja/

peredplata