Чернівчани хочуть заборонити продаж алкоголю в нічний час

Чернівчани хочуть заборонити продаж алкоголю в нічний часТакого змісту петиція з\’явилася на сайті Чернівецької міської ради

В тексті звернення, автором якого є В.П.Фурик, йдеться про те, щоб обмежити продаж алкоголю в місті. Мешканець міста просить заборонити продаж алкоголю у магазинах міста після десятої години вечора – це, на думку автора петиції, допоможе зберегти здоровий спосіб життя для чернівчан та уберегти від несчасних випадків які кояться в під впливом алкоголю.

На даний момент петиція набрала вже близько тридцяти підписів і розцінюється чернівчанами схвально. Зокрема відвідувачі сайту, коментуючи дане звернення, запропонували для початку заборонити продаж алкоголю у нічний час, а потім обговорити це питання власне з продавцями алкогольних та тютюнових виробів, оскільки вони порушують існуюче законодавство, продаючи алкоголь та цигарки неповнолітнім.

Відповідь з боку влади на дану петицію матимемо змогу побачити вже через місяць, у разі, якщо вона набере необхідну кількість підписів. До слова, подібна ініціатива вже діє в багатьох містах України, зокрема алкоголь з десятої вечора до десятої ранку не продають у Львові, Луцьку, Кам\’янці-Подільському та в деяких магазинах та закладах Києва.

peredplata