Мешканці будинку у центрі Львова, де є малі діти, понад добу мерзнуть без газу

Мешканці будинку у центрі Львова, де є малі діти, понад добу мерзнуть без газуМешканці будинку на вул. Пекарській, 16 у Львові понад добу мерзнуть без газу.
Про це 21 грудня повідомив мешканець будинку.
«Учора о 11-ій год. аварійна служба «Львівгазу» проводила заміну газового вентиля на вході в будинок. Повідомили, що газ відразу включать. Ми чекали до вечора. Цілу ніч не було газу. На сьогодні вже минула доба, відколи немає газу. Температура в хаті 14 градусів тепла. У нас маленька дитина. А самі розумієте, у центральній частині міста все опалення, конвектори, колонка – все на газі. Навіть підігріти щось немає можливості», – скаржиться мешканець.

За його словами, оголошення для мешканців висить про те, що 21 грудня не буде газу з 10.00 до 18.00, бо проводитимуть ремонтні роботи. А відключили фактично 20 грудня з 11.00.

«Дружина телефонувала до газової служби у Личаківському районі – там навіть не розмовляли з нею. Дзвонила на гарячу лінію Львівської міськради – відповіли, що це не їх компетенція. Дзвонила у приймальню до мера Садового – там сказали, що візьмуть до уваги цю інформацію», – розповів мешканець.

Він зазначив, що близько півроку тому повідомляв працівникам «Львівгазу» про те, що є витік газу на центральній трубі, але тоді цьому уваги не надали. Тепер, коли прийшла зима – почали ремонтні роботи.

Прес-секретар ПАТ «Львівгаз» Оксана Ростикус у коментарі ЗІКу повідомила, що на вул. Пекарській виявлено порушення герметичності газової мережі.

«Там працює аварійна бригада. Як тільки ліквідують ці несправності, буде відновлено подачу газу. Щоб не було біди – мусили там відключити газ. Сьогодні до кінця дня там буде газ. Аварійна бригада працюватиме, доки не відновить подачу газу», – повідомила Ростикус.

Прес-секретар підприємства відкинула ймовірність того, що аварійна служба «Львівгазу» могла не зреагувати на дзвінки про витік газу.

«Хай мешканці скажуть конкретно, кого вони попереджали. Якщо вони телефонували на аварійну службу – вона не могла на це не відреагувати, тому що у нас всі виклики записуються на комп’ютер. Нехай кажуть конкретно, кого вони попереджали про це – тоді будемо з’ясовувати», – сказала Ростикус.

Джерело

peredplata