Понад 61,2 тис. адмінпослуг отримали у ЦОПах буковинці з початку року

Про це інформують у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області. Відтак, на сьогодні обслуговування платників податків та громадян здійснюється 13 ЦОПами, якими надається 93 адміністративні послуги.

У відомстві відзначають, до послуг платників – звірка про стан розрахунків з бюджетом, консультаційна допомога щодо порядку заповнення і подання податкової звітності та з питань ведення господарської діяльності, отримання різноманітних довідок, зокрема, про доходи, наявність або відсутність податкового боргу. Також можна дізнатися про реквізити рахунків для зарахування коштів в бюджети, подати для реєстрації Книгу обліку доходів і витрат, отримати витяг із Реєстру платників єдиного податку, ключі електронного цифрового підпису та інші послуги.

Як свідчить аналітика, серед них, на перших позиціях втримується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У січні – жовтні цього року було надано понад 33,7 тис. таких карток.

За цей же період зареєстровано більше 8,5 тис. РРО, книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок та видано 3,5 тис. довідок про відсутність заборгованості.

Податківці наголошують, з місцем знаходження, режимом роботи ЦОПів та повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються територіальними органами Головного управління ДФС у Чернівецькій області, можна ознайомитися на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

Та рекомендують буковинцям економити свій робочий час, користуючись електронними сервісами, завдяки яким платники податків можуть отримати будь-яку необхідну інформацію http://cv.sfs.gov.ua/.

peredplata