Найбільш затребувані на Буковині: оператори, електромонтери та швачки

Найбільш затребувані на Буковині: оператори, електромонтери та швачкиНа \”Осінньому ярмарку\” в центрі зайнятості було представлено понад 130 вакансій, з них більшість – за робітничими професіями.

У Чернівецькому обласному центрі зайнятості пройшов черговий \”Осінній ярмарок вакансій\”. Участь у ньому взяло 26 працедавців міста, які представили понад 130 вакансій.

За словами директора обласного центру зайнятості Любові Кожолянко, більшість заявлених вакансій стосувалась робітничих професій, зокрема, потрібні оператори пакувальних автоматів, виробничих ліній, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, муляри, швачки, кондитери, кухарі, слюсарі сантехніки, електрозварники, проте є попит на бухгалтерів, менеджерів, торгових представників та банківських працівників. Всі підприємства, що були представлені на ярмарку, пропонують легальну зайнятість, соціальний пакет та гідну зарплату і служба зайнятості працює з ними вже багато років.

За результатами заходу шукачі роботи домовились з роботодавцями про проходження співбесіди, залишено резюме, а хтось – підібрав роботу. Не всі відвідувачі ярмарку вже сьогодні визначилися з майбутнім місцем роботи, проте ніхто не зможе заперечити, що шанс для цього вони отримали.

Детальніше – на офіційному сайті ЧОЦЗ

peredplata