Найкращим студентом Черніців став третьокурсник з БДМУ

Найкращим студентом Черніців став третьокурсник з БДМУСаме він отримав Гран-прі конкурсу \”Студент року-2015\”

Переможців XIV загальноміського конкурсу «Студент року 2015» визначали 1 грудня у палаці «Академічний». Цьогоріч конкурс вперше транслювався в прямому ефірі на телеканалі «Чернівці». У конкурсі взяли участь 14 переможців відбіркових турів, що відбувалися на рівні вищих навчальних закладів міста. Головував на конкурсі мер Чернівців, до складу журі також увішли: керівник молодіжного продюсерського центру «Вікторія», Заслужений працівник культури України Людмила Гатрич, Заслужений артист України Василь Данилюк, керуючий регіональними представництвами Geometria Дмитро Левченко, засновниця школи танцю та фітнесу «Денс сіті» Світлана Манкиш, директор Чернівецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Гришин-Грищук, директор з розвитку та співвласниця суші-клубу «Пан Жа-пан» Інеса Глущенко. Г

Гран-Прі здобув Антон Іваніцький – студент ІІІ курсу Буковинського державного медичного університету.
І місце отримала Олена Немус – студентка ІІІ курсу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

У номінації «Глядацьких симпатій» нагороду отримав №14 Дмитро Лисак – студент ІІІ Буковинського державного фінансово – економічного університету.

Також цьогоріч вперше пройшов додатковий конкурс \”Інтернет-фото\”, перемогу в якому здобула Ганна Арделян – студентка І курсу Чернівецького державного комерційного технікуму.

Усі учасники отримали цінні подарунки від журі конкурсу та його партнерів.

peredplata