Хочеш заробити? Метнись кабанчиком

Хочеш заробити? Метнись кабанчикомВ Чернівцях почав роботу онлайн-філіал всеукраїнського сервісу Метнись Кабанчиком, який дозволяє швидко і надійно знаходити підробіток чи виконавців на будь-які побутові завдання. Досвід роботи сервісу у Києві та інших мегаполісах України показав – чимало людей зацікавлені у такому форматі співробітництва.

Що за послуги і де беруться замовники?
Люди, які шукають підробіток у Чернівцях, звикли до стандартних вакансій від підприємців: зазвичай це робота продавцем, кур’єром, охоронцем тощо. Підробіток, який можна знайти за допомогою сайту Метнись Кабанчиком, більшою мірою стосується побутової сфери, бо більшість замовників – це звичайні містяни. Що це дає замовникам? Економію грошей. Наприклад, електрик зі спеціалізованого агентства послуг становить розетки чи вимикач мінімум за 200 гривень. Через сайт можна знайти не менш професійного спеціаліста, який згодиться працювати за більш помірну ціну.

Шукачі підробітку мають іншу перевагу – можливість дуже швидкого пошуку. Взагалі, як пояснюють представники сервісу, необхідності о пошуку замовлень немає, бо кожен зареєстрований користувач отримує листи з інформацією про нові задачі на свою електронну пошту. Враховуючи зростання кількості користувачів, замовлень вистачає. А щоб забезпечити себе постійним підробітком, треба працювати якнайкраще: тоді буде рости рейтинг та кількість позитивних відгуків.

Джерело: 0372

peredplata