Для підвищення безпеки та якості обслуговування пасажирів у Чернівцях закрито дві автостанції

Для підвищення  безпеки та якості обслуговування пасажирів у Чернівцях закрито дві автостанціїРішення про закриття автостанції №2, що на вул. Фастівській,33Б, та автостанції №5, що на вул. Руській,250 прийняв виконавчий комітет міської ради з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, підвищення якості обслуговування пасажирів приміських, міжміських внутрішньо обласних, міжобласних та міжнародних маршрутів, які проходять через м. Чернівці. При цьому враховано наказ Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті від 13 жовтня ц.р. щодо анулювання свідоцтв про атестацію автостанцій №2,3,5,що унеможливлює їх функціонування.

Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин доручено прискорити роботу щодо виділення земельної ділянки на вул. Галицький шлях для облаштування нової автостанції, повідомляє прес-служба міської ради.

Управлінню інфраструктури облдержадміністрації та Укртрансінспекції рекомендовано внести зміни в розклади та схеми руху автобусів приміських, міжміських внутрішньо обласних, міжобласних та міжнародних маршрутів, які проходять через м. Чернівці.

peredplata