Діти буковинських залізничників відвідають Святого Миколая у Львові

Львівська магістраль на зустріч зі Святим Миколаєм запрошує 13 тисяч дітей залізничників

За доброю залізничною традицією, діти працівників Львівської магістралі зі Львівщини, Буковини, Прикарпаття, Волині, Рівненщини та Закарпаття, а також малеча з родин захисників, багатодітних та малозабезпечених родин цьогоріч приїдуть у гості до Святого Миколая. Протягом семи днів, із 15 до 21 грудня, у Будинку науки і техніки Львівської залізниці показуватимуть святкові вистави для майже 13 тисяч маленьких відвідувачів, інформує львівська залізниця.

На зустріч зі Святим Миколаєм дітей до Львова доставлять спеціальними додатковими потягами у супроводі батьків, наставників, профспілкових активістів та медиків. Також на кожного малюка, окрім цікавої вистави, чекатиме солодкий подарунок від Чудотворця.

«Дуже важливо, щоб українські дітлахи, попри всі перипетії нашого дорослого життя, зростали і виховувалися на давніх, щирих і світлих українських традиціях. Тому кожного року ми запрошуємо дітей наших працівників на невеличке свято. Сподіваємося, кожна дитина отримає від вистави нові враження та позитивні емоції, а Святий Миколай принесе їм бажані подарунки та мир у домівки», – зазначив директор Львівської залізниці Богдан Піх.

Загалом для дітей працівників Львівської залізниці профспілкові комітети до дня Святого Миколая підготували 31 тисячу солодких подарунків.

Джерело: інформаційне агенство \”АСС\”

peredplata