Буковинські волонтери «Дорогою добра» до воїнів АТО

Відгули вибори в Україні, вибрали люди депутатів і чекають від них доброї роботи. Як там далі буде, будемо бачити, а наші волонтери, незважаючи на політичні пристрасті, викликані виборами, жодного дня не сиділи склавши руки. Працювали скільки могли. Поки політики чубилися між собою та випрошували голоси у виборців, ми щодня на передову посилали теплі речі, взуття, засоби гігієни, запчастини і ліки.

Буковинські волонтери «Дорогою добра» до воїнів АТО

запчастини від друзів з Канади

Як і всіх волонтерів України, нас неприємно вразила фраза президента Петра Порошенка, сказана напередодні Всесвітнього дня волонтера. Тоді Петро Олексійович, не подумавши, сказав, що «без внеску волонтерів ми б все рівно перемогли…». Про яку перемогу говорить президент, коли на Сході досі точаться бої і гинуть кращі сини та доньки України? І чому зневажливо сказав він про нашу жертовну працю, також незрозуміло. До честі президента, він одразу вибачився за недоречності у виступі. Ми запевняємо нашу владу, що з нею чи без неї, однаково допомагатимемо нашій армії, нашій нації, нашій Україні. І зробимо все для того, аби по-справжньому перемогти ворога і вигнати його з Донбасу та Криму.

Хоч уже спливає другий рік війни і ми трохи змучилися, люди збідніли, та свобода і Держава для нашої нації вищі за особисті труднощі, фінансові, матеріальні проблеми і т. п.

До нашої організації продовжують надходити речі, ліки, кошти, які ми передаємо бійцям на передову.

Наша постійна доброчинниця Ірина Крикун та її друзі з Італії передали для військових шпиталів багато ліків, памперси та пральний порошок. А мама пані Ірини в Україні пошила 10 подушок.

Наші колеги і друзі з Болгарії передали ящик теплих шкарпеток, шапок, балаклав. А також зубні щітки та коробку зубних паст. Для воїнів АТО передано з Болгарії теплі безрукавки з натуральної вовни болгарських овець.

Соня Келлер з Німеччини передала дитячий одяг та шоколадні смаколики для дітей прифронтової зони.

Медики клініки «Меднеан», де працює лікар з АТО, передали 600 грн. на потреби лікарів передової.

Пенсіонер Ілля Георгійович Катрюк з с. Ревно Кіцманського району передав 200 грн.

Віктор Скігар з Канади передав 250 доларів США на придбання запчастин для медичного транспорту у сектор «М» (вже доставлено на передову. Транспорт на ходу).

І особлива подяка гімназистам Чернівецької гімназії №3. Вони власноруч виготовили і закупили ялинкові прикраси для шкіл і садочків прифронтової зони. А також своїм ровесникам передали солодощі, малюнки та листи.

Низький уклін всім жертодавцям. Тим, хто, незважаючи на труднощі, знаходить можливості допомогти українській армії.

З такою нацією ми непереможні.

Перемога буде за нами!

Ольга Кобевко,
лікар-волонтер

peredplata