Геть тушок і регіоналів з Чернівецької облради

Перед відходом з посади голови Чернівецької облради, регіонал Михайло Гайничеру, призначив на посаду керівника управління, що опікується комунальним майном облради колишнього свого заступника, стушкованого батьківщинівця, якого вигнали з ганьбою з партії, визнаного судом корупціонера – Валентина Маніліча. Новообраний голова облради від ВО «Батьківщина» Іван Мунтян навіть пальцем не поворухнув, аби звільнити Маніліча з посади. Біля Івана Миколайовича вже сидить його заступник з ВО «Свобода» Віталій Мельничук. Партія, яку він представляє веде безкомпромісну боротьбу з корупціонерами і тушками. Чи вестиме таку лінію партії її представник у Чернівецькій обласній раді, покаже час.
Напевне, Віталій Мельничук найближчими днями дасть цьому кадровому призначенню справжню свободівську оцінку. Якщо це не допоможе, то свободівці з Манілічем можуть зробити те, що їхні колеги зробили з тушками Табаловими у парламенті України.
У справедливому процесі вигнання тушки з обласної ради візьмуть участь і члени ради «Майдан» – Скорейко, Бойчук, Івашин та інші. Вони одного часу обіцяли Манілічу влаштувати сміттєву люстрацію. Потім забули свою обіцянку і тихенько вжилися з корупціонером. Тим паче, що у них навіть кабінети поруч з Манілічем. Тільки у ГО «Майдан» – нижче, а у Маніліча – вище.
Вся прогресивна національно налаштована громадськість Буковини з нетерпінням чекає справедливих дій патріотів у процесі вигнання тушок та регіоналів з буковинської влади.

peredplata