В Чернівцях звітували про проект, присвячений безпритульним тваринам

Транскордонний проект “Захист кордонів від небезпек, що поширюються безпритульними тваринами” завершується 31 грудня 2015 року

За час реалізації проекту його учасниками було проведено досить масштабну роботу. Як розповів менеджер проекту, за період його реалізації було відловлено і стерелізовано близько 2 тисяч безпритульних собак, створено майданчик для вигулу домашніх тварин, розроблено орієнтовні правила для утримання домашніх тварин в Чернівцях, а також майже завершені будівельні роботи по створенню притулку для собак. За словами учасників проекту, будівельні роботи буде завершено вчасно – вже за тиждень.

– Завдяки реалізації цього проекту ми – влада – навчилися знаходити спільну думку із громадськістю, – говорить начальник Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Сергій Погорений. І справді, завдяки цьому проекту чернівецькі комунальники навчилися гуманно підходити до вирішення проблеми безпритульних тварин, органіщувавши їхній безболісний вилов для подальшої стерелізації та вакцинації.

Після вакцинації на відловлених тварин вішають спеціальні чіпи з певним номером, завдяки яким можна простежити за будь-якою твариною (фото з інтернету):

В Чернівцях звітували про проект, присвячений безпритульним тваринам

peredplata