Контрабандні цигарки ховали у колесах машини

Контрабандні цигарки ховали у колесах машиниНа кордоні з Румунією виявили чергову контрабанду тютюнових виробів.

За минулу добу на пункті пропуску Порубне прикордонники Чернівецького загону спільно зі співробітниками митниці у двох випадках знаходили та вилучали підготовлені для незаконного перевезення до Румунії сигарети у колесах автомобілів.
Так, сьогодні, близько другої години ночі, під час поглибленого огляду легкового автомобіля «Мерседес», за кермом якого був 27-річний буковинець, спільно-оглядовою групою було виявлено 645 пачок сигарет марки «Ashima», які знаходились всередині чотирьох коліс автівки між гумовою шиною та металевим диском.

Разом із виявленими цигарками на суму 9,6 тисяч гривень, також було вилучено і сам транспортний засіб, який оцінили у 50 тисяч гривень.
Ще в одному випадку, учора близько сьомої години вечора, через цей же пункт пропуску «Порубне», 23-річний буковинець намагався перевезти 160 пачок сигарет вітчизняного виробництва марки «Marlboro». Сигарети були заховані у запасному колесі мікроавтобуса марки «Мерседес Віто». Разом із тютюновими виробами було вилучено і запасне колесо автомобіля.
В обох випадках виявити контрабандний товар допомогло використання рентгенапарату «RAPISKAN 528».

Джерело: Прес-служба Чернівецького прикордонного загону

peredplata