Виявити 18 ящиків контрабандних цигарок буковинським прикордонникам допомогли місцеві жителі

Виявити 18 ящиків контрабандних цигарок буковинським прикордонникам допомогли місцеві жителіКонтрабандний вантаж та невідому особу затримали вчора увечері прикордонники відділу «Селятин» поблизу кордону із Румунією.

23 грудня, близько сьомої години вечора, від місцевого жителя надійшла інформація про можливе переміщення тютюнових виробів через державний кордон. Перевіряючи дану інформацію, прикордонники Чернівецького загону виявили 18 ящиків з тютюновими виробами та затримали невідому особу без документів, який знаходився в районі виявлення сигарет в безпосередній близькості від лінії державного кордону.
Затриману особу доставлено на відділ прикордонної служби і буде притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства. У знайдених пакунках виявилося майже 9 тисяч пачок сигарет марок «Марбле», «Фест» та «Марвел» без акцизної марки. Після перерахунку тютюнові вироби передадуть представникам ДФС у Чернівецькій області.
Також учора в пункті пропуску «Порубне», прикордонники Чернівецького загону спільно зі співробітниками ДФС області виявили 200 пачок сигарет, які були заховані в автомобілі «Мерседес» під декоративною обшивкою пасажирського сидіння та декоративною решіткою повітряної шахти. Разом із тютюновими виробами вилучено і транспортний засіб, який було оцінено у 50 тисяч гривень.

Джерело: Прес-служба Чернівецького прикордонного загону

peredplata