Два лідери IT-ринку: Asus і Acer

Два лідери IT-ринку: Asus і AcerСучасний ринок IT-пристроїв наповнений різноманітними девайсами, зокрема – ноутбуками. Розрізняються портативні комп\’ютери не тільки іменами брендів, які вони несуть на своїх корпусах, але і якістю збірки, надійність конструкції, продуктивністю і, зрозуміло, вартістю. Але яким лептопам (а точніше – бренду) віддати перевагу?

З цим питанням стикаються всі починаючі користувачі мобільних ПК. Безумовно, правильним рішенням буде придбання ноутбука від одного з лідерів виробництва портативної техніки: як варіант, HP, Sony, Dell, Apple і Lenovo. Крім названих компаній-виробників, звичайно, можна згадати ще кілька гігантів електроніки, зайнятих у виробництві компактних комп\’ютерів: наприклад, тайванські компанії Asus і Acer.

Вони відмінно зарекомендували себе на світовому ринку, а їх продукція користується чималим попитом у різних груп споживачів. Ноутбуки Asus сьогодні можна побачити як на офісних столах менеджерів і керівників, так і в стінах приватних осель. Дивно те, наскільки творчо (з ноткою геніальності! компанія Asus підійшла до створення, здавалося б, такого буденного виду портативної техніки, як ноутбуки. Ідеальне співвідношення якості лептопів Asus, продуктивності та вартості дозволяє будь-якому потенційному споживачеві вибрати пристрій на свій смак. В арсеналі цієї компанії цікавий користувач знайде: іміджеві моделі, що відрізняються стильним дизайном; мініатюрні нетбуки, призначені для групи споживачів, чия основна діяльність безпосередньо пов\’язана з частими поїздками; універсальні моделі, якими найчастіше озброюється офісний планктон; мультимедійні високопродуктивні пристрої, за сумісництвом виконують роль ігрових ноутбуків.

Схожими якостями відрізняються і ноутбуки Acer, але як би там не було, основними перевагами цієї компанії були і будуть стильні і високопродуктивні пристрої, часто об\’єднані в одному корпусі. Зрозуміло, якщо постаратися, можна і в засіках Acer знайти відверто бюджетні девайси. Однак ті є винятками, що підтверджує правило. Але якщо вже ви вирішили вибрати для себе представницький девайс, з яким не соромно не тільки на люди роказатися, але і сісти за стіл переговорів з потенційними клієнтами або партнерами, тоді ви звернулися за адресою\”. Ноутбуки Acer відповідають всім стандартам стилю і модного дизайнерського напрямку, задаючи стандарти для портативних комп\’ютерів інших брендів.

Що ж стосується мультимедійних та ігрових пристроїв, тут відзначилися обидві компанії: і Asus і Acer. Вибираючи такий девайс, незайвим буде заглянути в прайс-листи різних продавців портативної хай-тек техніки, у тому числі і віртуальних. Ви обов\’язково знайдете свій ідеал, навіть якщо в ньому повинні бути чотирьохядерний процесор, 8-гігабайтна оперативна пам\’яті, потужна графічна підтримка і широкоформатний 17,3-дюймовий екран. Можете не сумніватися, адже технічний прогрес сьогодні дійшов до неймовірного рівня розвитку.

Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata