Toshiba – знак справжньої якості

Toshiba - знак справжньої якості Ноутбуки Toshiba сьогодні відомі по всьому світу, причин чому безліч. Але основна армія шанувальників сформувалася навколо цього бренду завдяки привабливо-оптимальному співвідношенню ціни і якості виробника комп\’ютерної техніки. Найбільший міжнародний концерн Toshiba Corporation (1939), який працює як у сфері електроніки, так і в площині виробництва енергетичного та медичного обладнання, знає практично кожен. А його продукцією – універсальними лептопами лінійки Satellite, бізнес-моделями Toshiba Portege і Tecra, продуктивними девайсами і Toshiba Qosmio, що належать до класу DTR, – користуються мільйони людей по всьому світу.

Звичайно, ноутбуки в Дніпропетровську представлені моделями різних марок. Але в даному матеріалі хочемо представити вам оригінальний лептоп Toshiba з індексом NB520. Це суперкомпактна модель нетбука, що має розумне поєднання глянсового і матового пластику, за рахунок чого пристрій виглядає дуже стильно. І якщо для вас важливі не тільки продуктивність і функціональність, але і дизайн, NB520 – ідеальний варіант.
До речі, шановні користувачі, що стосується продуктивності моделі. Її забезпечує сучасна платформа Pine Trail-M, поєднана з північним мостом Intel Atom N550, завдяки чому в одному корпусі з CPU \”вживаються\” також контролер пам\’яті і графічний чіп, звичайно, крім самого ядра. Дане рішення продумано: воно дає зменшення розмірів плати і знижує тепловиділення системи.

Графічна система моделі представлена оновленням третьої лінійки вбудованих графічних рішень – вбудований у процесор чіпом GMA 3150. За словами фахівців, він відповідає (причому повністю) характеристикам відеоадаптера GMA 950. Ядро функціонує з частотою 400 МГц. Завдяки розумній технології DVMT, наявної в девайсі, відеопідсистема може використовувати практично всю оперативну пам\’ять. Варто відзначити підтримку DirectX 9, Vertex Shader 3.0, Pixel Shader 2.0. Апаратне прискорення VLD і MPEG2 гарантується, так як розробники впровадили в нетбук технологію Intel Clear Video Technology.
LED-екран нетбука має 10.1 дюйма. Його роздільна здатність дорівнює 1024х600 крапок. Завдяки світлодіодному підсвічуванню мінімізуються енерговитрати техніки. Характеризується дисплей глянсовою поверхнею і відмінною якістю зображення. Правда, проблема відблисків з цією моделлю буде актуальною.

Дизайн Toshiba NB520 лаконічний. Його відрізняють прямі лінії, за рахунок чого девайс виглядає трохи по-чоловічому незграбним. Кришка виготовлена з рельєфного матового пластику, який візуально (і особливо на дотик) нагадує гуму. Таким рішенням виробник закінчив свою еру \”глянцеманії\”, віддавши перевагу практичним матеріалами. Блискучий елемент – рамка дисплея. І вона, до речі, ідеально доповнює матовість пластику. Центральне положення зайняла веб камера. Так, Web-камери сьогодні – часті гості портативної техніки, адже надворі століття комунікацій. Яскрава кольорова гамма дозволяє користувачам вибрати модель на свій смак.

Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata