В Чернівцях у конкурсі малюнку “Світ без насильства очима дітей” взяли участь 106 чернівецьких учнів

У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» Чернівецький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради, управлінням освіти Чернівецької міської ради, управлінням сім’ї, молоді та гендерних питань Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації за участі газети «Молодий буковинець» провели 6 грудня року нагородження учасників конкурсу дитячого малюнку “Світ без насильства очима дітей”.

Учасниками конкурсу стало 106 учнів з 35 чернівецьких установ: ЗОШ № 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11, 12, 13, 16, 17, 19, 20, 22, 25, 27, 30, 31, 38, 39, 41, ліцеїв № 1, 2, 4, гімназій № 1, 3, 5, 6, 7, НВК «Любисток», «Берегиня», СПЗОШ № 3 та КЮТ «Кварц», Міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Міського палацу дітей та юнацтва.

І місце здобула Катерина Бобошко учениця ЗОШ № 2 з малюнком «Мама і тато завжди поруч у житті», ІІ місце – робота «Діти проти насильства» у виконанні Анастасії Федорець учениці ЗОШ № 16, ІІІ – малюнок учениці НВК «Берегиня» Анастасії Федорюк «Ні – насильству». Крім того, 5-х учасників конкурсу відзначено заохочувальними призами за малюнки «Ненасильницька поведінка у сім’ї» учениці ЗОШ № 41 Валерії Масенкіс, «Живемо у дружбі та мирі» учениці ЗОШ № 27 Анастасії Горбашевської , «Цінність повної сім’ї» учениці Чернівецького багатопрофільного ліцею № 4 Жанни Туманян, «Захистіть від насилля життя на Землі» учня спеціалізованої ЗОШ № 3 Сергія Селюкова та «Світ з вірою і Богом дарує любов і щастя» вихованця гуртка Міського палацу дітей та юнацтва Лева Лозовського.

Переможці отримали від організаторів конкурсу дипломи, фарби, олівці, новорічні сувеніри. Всі заклади–учасники також отримали дипломи за активну участь у міському конкурсі малюнків «Світ без насильства очима дітей».

Роботу переможниці конкурсу буде використано як соціальну рекламу із збереженням авторських прав.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata