Sony VAIO – інновації і фірмовий стиль японської якості

Sony VAIO - інновації і фірмовий стиль японської якостіНоутбуки Sony сьогодні можна придбати практично в кожному інтернет-магазині техніки. Вони популярні серед молоді, і в бізнес-колах, тому їх реалізація проходить на ура. І залишаються задоволеними всі: і продавець і покупець, і сама компанія-виробник. Країна висхідного сонця дарує якість комп\’ютерної техніки нового часу, що проявляється і в нових серіях лептопів – серії VAIO.

Оновлення серії відбулося в моделях з індексами Z, SR, FW і LV. Всі вони характеризуються відмінним дизайном, відмінною унікальністю, і якісною (японською!) збіркою. Дані девайси – результат складних інноваційних досліджень розробників компанії, які прагнуть створити той самий недосяжний ідеал. У них втілені ноу-хау-технології та найсучасніші досягнення електроніки. Та купити ноутбук у Києві або іншому місті України не складе труднощів, якщо це Sony VAIO. Про кожну з лінійок докладніше.

Нетбуки SONY VAIO Z втілюють у своїй ідеальній формі максимальну функціональність і легку вагу. Так, вони не бувають важче півтора кілограма. Подібне можливо завдяки ультратонкому корпусу, виготовленого з найлегшого вуглецевого волокна. Причому цей матеріал дуже практичний. Судіть самі, якщо ноутбук SONY VAIO лінійки Z , будучи вимкненим, впаде з метрової висоти, з ним нічого не станеться. Ви увімкніть девайс, а він запрацює як ні в чому не бувало.

Інновація виробника – можливість переходу без перезавантаження техніки з економічного режиму в стаціонарний (і назад). Високу продуктивність, так сказати, середньостатистичного SONY VAIO Z гарантує сучасний процесор Intel Core 2 Duo з двома ядрами.

Ноутбуки SONY VAIO серії SR є тонкими і стильними девайсами, які, завдяки бездоганному зовнішньому вигляду, зручній клавіатурі, вбудованій веб-камері і високоякісному рідкокристалічному дисплею X-black LCD, реалізованим в кожній окремо взятій моделі стануть вашими улюбленцями. До речі, деякі з ноутбуків цієї серії можуть похвалитися зручною функцією, розпізнаючої відбитків пальців.

Техніка SONY VAIO серії FW – це і стандартні функції сучасних лептопів, і 16,4-дюймові екрани, засновані на ноу-хау-технології X-black, і вбудовані приводи типу Blu-ray. Цікаво, що моделі з індексом FW відрізняються від інших розширеною палітрою синіх кольорів, які, якщо вірити статистиці і дослідженням вчених, такі приємні для ока людини.

VAIO LV є чудовою альтернативою стаціонарного комп\’ютера. Такий ноутбук ідеально впишеться у ваш інтер\’єр, незалежно від того, якого він стилю. Його інтегрований привід Blu-ray відтворює відеофільми, які вимагають широкої смуги пропускання. Він дозволяє записувати на один Blu-ray-диск до 50 Гб контенту. Безумовно, традиційні стандарти CD і DVD також підтримуються. Всі моделі VAIO LV можна підключити до телевізора, так як вони забезпечені HDMI-роз’ємами. Хочете побачити відео Full HD 1080p на величезному екрані? Sony вам у цьому допоможе!

Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata