Ноутбуки Samsung кожному по кишені

Ноутбуки Samsung кожному по кишеніНайближчим часом очікується вихід нової лінійки лептопів Samsung. Це 3 невеликі дуже тонкі моделі: 300U, 350U (Intel), 305U (AMD). Представлені вони будуть в сріблястому, класичному чорному і рожевому кольорі. У різної комплектації оперативна пам\’ять буде варіюватися в межах від 2 Гб до 4 Гб.

Також нові ноутбуки Samsung будуть оснащені функцією FastStart, яка дозволяє комп\’ютеру включатися моментально відразу після відкриття кришки або натискання кнопки живлення. Ще однією перевагою нових моделей є вдосконалена технологія зарядки PowerPlus, яка дає можливість тримати заряд акумулятора в 3 рази довше звичайного. Найближчим часом кожен інтернет-магазин побутової техніки Харків представить дану серію користувачам. Придбати лептоп можна буде за $500.

У 2011 році компанія Samsung випустила досить велику кількість новинок в лінійці лептопів. Так, асортимент продукції поповнила модель Samsung QX412 з діагоналлю 14 дюймів. Новинка побудована на мобільній платформі IntelHuronRiver. Лептоп працює на основі чіпа Core i5-2520M з частотою 2,5 ГГц. Дозвіл екрану стандартний для сучасних моделей – 1366×768 пікселів. Графічні зображення обробляє дискретний прискорювач GeForce GT 520M з розміром в 1 Гб відеопам\’яті. Об\’єм оперативної пам\’яті становить 4 Гб, а жорсткого диска – 160 Гб. Також дана модель портативного комп\’ютера оснащена пишучим приводом оптичних DVD-дисків, контролерами Bluetooth 3.0, кардрідером \”4 в 1\”, Wi-Fi (802.11b/g/n), веб-камерою (1,3 Мегапікселя) та ін. На ноутбуці встановлена 64-біт Windows 7 Professional. Важить лептоп 2,2 кг.

Цікаву модель представила компанія Google, яка виставила на продаж перші серійні портативні комп\’ютери на програмній платформі Chrome. \”Хромбуки\” створені для роботи з веб-додатками і онлайновими сервісами. Повне завантаження лептопів триває не більше 8 секунд. У комп\’ютери вбудовані модулі 3G і wi-fi. Першими \”хромбуками\” стали лептопи SamsungSeries 5 і AcerChromebook. На початку літа вони надійшли в продаж в США і деяких європейських країн. Даний ноутбук оснащений 12,1-дюймовим дисплеєм, роздільна здатність якого становить 1280×800 пікселів. \”Серце\” лептопа – двоядерний процесор Atom N550 з частотою 1,5 ГГц або ж чіп N570, що працює на частоті 2,4 ГГц. Комп\’ютер оснащений веб-камерою, кардрідером, роз\’ємом D-Sub, контролером Wi-Fi, портами USB 2.0. Автономно лептоп може пропрацювати близько 8,5 годин. Маса комп\’ютера – 1,48 кг. Заявлена вартість варіюється близько 430 долларов.

Також в нинішньому році вийшла преміум-модель 900x вартістю 2 тисячі доларів.
Таким чином, в 2011 році компанія Samsung вирішила не робити акцент на задоволенні запитів будь-якого класу покупців, випустивши кілька чудових моделей лептопів в різних цінових категоріях.

Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata