Іноземні волонтери беруться за створення \”бренду Чернівців\”

Іноземні волонтери беруться за створення \"бренду Чернівців\"Це відбуватиметься в рамках Всеукраїнської акції \”Відчуй Україну\”, яку організувала міжнародна молодіжна організація \”AIESEC\”.

В рамках проекту до Чернівців завітало 8 волонтерів з різних куточків світу, в тому числі із Турції, Мексики, Єгипту і навіть із Австралії. Впродовж наступного тижня вони вивчатимуть культуру Чернівців та Буковини. Організатори акції у Чернівцях приготували для іноземців цікаву та різносторонню програму: екскурсію містом, візит до Хотинської фортеці, а також низку заходів, пов\’язаних як і з класичною, так і з сучасною молодіжною музикою. Також гості із зарубіжжя відвідають ТДВ \”Трембіта\” і побувають на страусиній фермі. Це, на думку організаторів, допоможе волонтерам різносторонньо вивчити місто та поділитися своїми фото- та відеовраженнями в соцмережах із своїми друзями та родичами. Таким чином, за словами керівника проекту в Чернівцях Сергія Нікітіна, спрацює ефект \”сарафанного радіо\” і допоможе нанести Україну на мапу світу з найпозитивнішого боку.

Іноземні волонтери беруться за створення \"бренду Чернівців\"Чернівці – це не перше місто, яке відвідали волонтери, до цього вони вже встигли побувати у Львові та Івано-Франківську. Майже всі в Україні вперше і кажуть, що вона вразила їх своєю гостинністю та привітністю. Гостя ізх Мексики Тереза вирішила відвідати країну з культурою, якомога більше відмінною від її рідної – і не залишилась розчарована. Розповідає, що до поїздки уявляла собі, що тут усюди панує війна та бідність. Проте залишилася в захваті від красивих міст та містечок, які їй довелося побачити, а також за час поїздки їй надзвичайно припала до смаку українська кухня. А гість із Єгипта Ахмед до цього Україну бачив лише в фільмах ,закохався в нашу країну з першого погляду – а ця поїздка лише підсилила цепочуття.

peredplata