До чернівецької податкової – 112 звернень щодо ухилень від сплати податків

Анонімних звернень тогоріч не надходило.

Упродовж 2015 року до Державної податкової інспекції у м. Чернівцях надійшло 124 письмових звернення, з яких 119 індивідуальних та 5 колективних, анонімних звернень минулого року не надходило.
Із 124-х письмових звернень 112, або понад 90 відсотків громадяни звертались із пропозиціями провести перевірку діяльності суб’єктів господарювання як юридичних, так і фізичних осіб – підприємців, а також інформували про можливі ухилення від сплати податків. Всі звернення розглянуті своєчасно та в повному обсязі.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує громадянам, що відповідно до ст.8 Закону України \”Про звернення громадян\”, не підлягають розгляду письмові звернення без зазначення місця проживання, не підписані автором (авторами), а також такі, з яких неможливо встановити авторство. Також не розглядаються повторні звернення одним і тим же органом від одного і того ж громадянина з одного і того ж питання, якщо перше вирішено по суті, а також ті звернення, терміни розгляду яких передбачено статтею 17 цього Закону, та звернення осіб, визнаних судом недієздатними.

ДЖерело: Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata