У Чернівцях члена антикорупційної комісії судитимуть за хабар

Кримінальне провадження відносно громадянина, який пообіцяв буковинці за 1500 Євро посприяти у поновленні на навчання у вищому навчальному закладі передано до суду
Прокуратура Чернівецької області завершила досудове розслідування у кримінальному за ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 369, ч. 1 ст. 190 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі; шахрайство) відносно члена антикорупційної комісії при Чернівецькій міській раді (Рішення Чернівецької міської ради від 25.03.2014 №124/4), державного ревізора – інспектора відділу податкового аудиту м. Чернівці ГУ ДФС в Чернівецькій області, якого 5.10.2015 працівники прокуратури Чернівецької області спільно з співробітниками поліції затримали після одержання 700 Євро (в якості частини раніше визначеної суми – 1500 Євро)неправомірної вигоди.
Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний громадяни підбурив буковинку до надання через нього 1500 Євро за поновлення на навчанняв одному з вищих навчальних закладів Чернівецької області..
Увівши дівчину в оману, обвинувачений запевнив її, що ці кошти він має передати особі, уповноваженій на виконання функцій держави, яка посприяєїї поновленню на навчання. Таким чином шахрайським способом заволодів вказаними коштами.
Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до суду.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata