Двоє зловмисників побили буковинського прикордонника

Двоє зловмисників побили буковинського прикордонникаГрупа реагування затримала транспортний засіб та п\’ятьох осіб, ймовірно причетних до події

Напад стався цієї ночі біля державного кордону. Близько 23:00 інспектором прикордонної служби відділу «Селятин» було помічено двох осіб, які намагались перелізти загороджувальний паркан, а в подальшому попрямувати в бік державного кордону. В ході затримання зловмисників, останні чинили опір та здійснили напад на прикордонника, завдавши йому тілесних ушкоджень.
Згодом, групою реагування було затримано транспортний засіб та 5 осіб, ймовірно причетних до побиття військовослужбовця. Дані по цьому факту внесені до ЄРДР згідно статті 345 ККУ – Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Також чоловікам доведеться відповідати за ст. 185-10 КУпАП – злісна непокора законним вимогам представникам Державної прикордонної служби України та за спробу порушення державного кордону. Наразі триває пошук інших підозрюваних у побитті охоронця кордону.

Джерело: Прес-служба Чернівецького прикордонного загону

peredplata