Куплять чи не куплять автомобіль для інвалідів – вирішуватимуть на наступній сесії

Куплять чи не куплять автомобіль для інвалідів - вирішуватимуть на наступній сесіїАвтомобіль, який просила ГО людей з інвалідністю \”Безбар\’єрне місто\” придбають для чернівецького комунального центру \”Турбота\”

Нещодавно відбувся розгляд чергової електронної петиції, розміщеної на сайті Чернівецької міської ради. У петиції йшлося про придбання вантажопасажирського автомобілю для ГО людей з інвалідністю \”Безбар\’єрне місто\”. Як пояснювали автори петиції, автомобіль їм потрібен для того, щоб забезпечувати понад 500 чернівчан автотранспортними послугами з безкоштовного ремонту та обслуговування ортопедичних візків та засобів реабілітації.

Механізм, який знайшла міська влада для вирішення цього питання – це придбання автомобіля для комунального центру \”Турбота\”, оскільки одну із наявних у них автівок, звідти пожертвували на АТО. За словами мера Чернівців, ГО \”Безбар\’єрне місто\” зможе користуватися новим автомобілем на умовах співпраці.

Проте офіційно рішення про його придбання ще не прийняте. Воно має бути затверджене на наступній сесії Чернівецької міської ради.

peredplata