За минулу добу до Румунії не поїхало майже 40 ящиків контрабанди

За минулу добу до Румунії не поїхало майже 40 ящиків контрабандиБуковинські правоохоронці викрили сховок контрабандних цигарок

В рамках протидії контрабанді тютюнових виробів на Буковині спільною міжвідомчою групою з числа оперативників СБУ області та Чернівецького прикордонного загону на ділянці відділу «Красноїльськ» викрито замасковану схованку з тютюновими виробами. Організувавши схованку в лісовій гущі, контрабандисти сподівалися в подальшому переправити курево через кордон. Загалом, як повідомляє Прес-служба Чернівецького прикордонного загону, правоохоронці вилучили майже 15 тисяч пачок сигарет марок «Ротманс» та «Марбле».

Також, вчора увечері на ділянці відділу «Селятин» прикордонники Чернівецького загону виявили та затримали 37-річного буковинця із 8 ящиками сигарет, упакованих та підготовлених для незаконної переправи до Румунії. Після проведення відповідних заходів вилучені сигарети будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області. Затриманий порушник понесе покарання згідно законодавства України.

peredplata