На Сокирянщині планують відновити стрілецькі тири

Районна влада виділятиме кошти на підготовку юнаків до призову

З метою підвищення готовності військовозобов’язаних Сокирянського району до проходження військової служби в лавах Збройних Сил України та інших військових формувань, підвищення готовності юнаків до строкової служби та служби за контрактом, формування в них патріотичної свідомості, районною державною адміністрацією розроблено Комплексну програму підготовки юнаків до військової служби та призову до лав ЗСУ та інших формувань на 2016-2017 роки в Сокирянському районі загальним обсягом 424 тисячі гривень.

У рамках реалізації зазначеної Програми планується впродовж її дії привести в готовність до використання стрілецьких тирів на базі загальноосвітніх навчальних закладів сіл Романківці, Білоусівка, Селище за рахунок районного та сільських бюджетів. Функціонування тирів сприятиме якісній практичній підготовці школярів району до служби в рядах ЗСУ.

Як повідомляє Північно-бессарабський інформаційний портал, дану ініціативу підтримали депутати Сокирянської районної ради та затвердили Програму відповідним рішенням.

peredplata