У Чернівцях пом’януть загиблих у Дебальцевому героїв

У Чернівцях пом’януть загиблих у Дебальцевому героївГО «Українська спілка активістів «Твоє життя» спільно з волонтерським об’єднанням «Буковина – українському війську» запрошує усіх буковинців та гостей нашого краю на відзначення річниці Дебальцевської трагедії, яке відбудеться у м. Чернівці, на Центральній площі 18 лютого о 17:00.

«Буде представлено відеоряд тогорічних подій, панахиду відслужить військовий капелан Отець Василь Гасинець, будемо говорити з військовими, які вибрались з Дебальцевського пекла. Також просимо долучитись до збору допомоги для військових: кожен охочий може принести продукти харчування, ліки (велика потреба в протизастудних засобах), теплі речі, вологі серветки. Для вас працюватиме волонтерська крамничка, вилучені гроші з якої направляють також на закупку необхідного для воїнів. З допомогою ДСНС у Чернівецькій обл. працюватиме польова кухня, волонтери будуть пригощати усіх охочих солдатською кашею та гарячим чаєм», – повідомляють волонтери.

Зустріч відбудеться за підтримки: Чернівецької філії ПАТ «Укртелеком», Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості, Гімназії №5, Чернівецької міської ради.
«Давайте знову віддамо шану тим хто вижив та загинув боронячи нашу неньку Україну», – ідеться у повідомленні.

Джерело: Чернівецький промінь

peredplata