Чернівецький депутат подарував житло герою-кіборгу

Чернівецький депутат подарував житло герою-кіборгуКіборг Валерій Краснян матиме змогу обрати помешкання до смаку в одній із чернівецьких новобудов

Сьогодні під час урочистостей з нагоди вшанування учасників бойових дій на території іноземних держав та з нагоди 27-річниці завершення виведення радянських військ з Афганістану депутат Чернівецької міської ради (фракція «Блок Петра Порошенка «Солідарність»), генеральний директор будівельної фірми «РомтісБуд» Ромео Скрипа подарував учаснику АТО, герою-кіборгу Валерію Красняну сертифікат на житло.
«Ми давно мали намір зробити такий подарунок хоча би одній із сімей наших захисників, котрі відстоюють сьогодні на Сході незалежність і свободу України, – сказав у коментарі журналістам Ромео Скрипа. – Думаю, що сьогодні саме час зробити цей подарунок. Не випадково , що сертифікат на житло ми подарували герою-кіборга, котрий свого часу боронив Донецький аеропорт Валерію Красняну. До цього я не був знайомий з Валерієм Красняном, але мені розповідали про його мужність, силу волі та самовідданість. Я думаю, що ми всі у неоплатному боргу перед хлопцями, котрі сьогодні на передовій і перед їхніми родинами. які так чекають на повернення з фронту своїх батьків, чоловіків, синів».
Ромео Скрипа також зазначив, що герою буде надано можливість вибору житло у новобудовах за кількома адресами.
«Валерій Іванович матиме можливість вибрати для себе найоптимальніший варіант, – підтвердив Ромео Скрипа. – Однозначно, це буде у новобудові з поліпшеним плануванням, площа квартири буде не меншою сорока метрів квадратних. Будинки, в яких ми пропонуємо нашому герою житло, незабаром здаються в експлуатацію».
Ромео Скрипа також висловив сподівання, що традицію, започаткована будівельною фірмою «РомтісБуд», підтримають й інші чернівецькі підприємці.

peredplata