Перші четверо чернівчан отримали нові паспорти – ІД-картки

Перші четверо чернівчан отримали нові паспорти – ІД-карткиПосвідки особи нового зразка у приміщенні Чернівецької міської ради молодим громадянам урочисто вручив начальник Головного управління ДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький, Почесний громадянин Чернівців Степан Костишин, учасник АТО Андрій Гречанюк.

Посвідки особи нового зразка у приміщенні Чернівецької міської ради молодим громадянам урочисто вручив начальник Головного управління ДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький, Почесний громадянин Чернівців Степан Костишин, учасник АТО Андрій Гречанюк.

«З 11 січня ми розпочали прийом заяв на видачу нових паспортів, а сьогодні вже їх офіційно вручаємо власникам, – сказав Віталій Вербицький. Документ має надійний захист: у електронному чіпі міститься інформація, якою ніхто посторонній не зможе скористатися. Це означає, що ми впевнено крокуємо до Європи»

Привітав юних українців Почесний громадянин міста, колишній ректор ЧНУ Степан Костишин: «Для мене це велика честь, вручати паспорт громадянина України. Це – невеличкий документ, але який у ньому глибокий зміст. Це – посвідка про те, що ти стаєш громадянином України, країни зі славними традиціями, культурою, з прекрасною мовою. Що може бути краще? Важливо берегти документ, намагатися його не загубити. А ще – не загубити у своїй душі змісту цього документа, любові до своєї держави. Пам’ятати, що ви є патріотами рідної землі».

«Я гордий, що випала честь вручати вам цей документ, – долучився до привітань Андрій Гречанюк. – Ви стаєте не просто обличчям цього документа, а обличчям своєї країни. Ця картка – фундамент, на якому сааме ви збудуєте європейську державу світового рівня».

Молоді чернівчани, власники паспортів нового зразка, подякували присутнім та запевнили всіх, хто був під час вручення ІД-карток, що стануть справжніми громадянами країни, що перейшла на новий рівень європейського розвитку.

Перші четверо чернівчан отримали нові паспорти – ІД-картки

peredplata