Про історію АТО розкажуть смс-повідомленнями

В Україні створюється альбом смс-листування Воїнів АТО з рідними за всю історію війни

Волонтери БО «Міжнародний фонд «Повернись живим» запустили проект «Історія нової української армії в смс». Волонтери починають збирати смс-листування солдатів на фронті з їхніми сім\’ями і близькими в тилу. Зібрані смс в хронологічному порядку будуть розміщені на сайті і зіставлені з ключовими датами АТО. Згодом вони презентують друковану версію проекту. Пам\’ятні альбоми отримають автори, чиї історії увійдуть до нього. Придбати альбом зможуть всі бажаючі, а отримані кошти будуть направлені на допомогу учасникам АТО.

Повідомлення з війни – не просто смски. Це по-військовому короткі свідоцтва стійкості чоловіків, які борються за цілісність України, мужності їхніх дружин і матерів, які по-своєму, але нарівні з чоловіками і синами, проходять цю війну. Це пам\’ять, зберегти яку зобов\’язаний кожен з нас.

«Ми хочемо зберегти справжню історію війни. Історію Української Армії. Це важливо, щоб якомога більше людей дізналися правду, дізналися, що стоїть за сухими зведеннями спікерів АТО », – зазначила волонтерка Наталія Калмикова в facebook https://www.facebook.com/backandalive/posts/591689797655128

Волонтери чекають скріншоти смс-листування на адресу office@savelife.in.ua. Найзворушливіші історії увійдуть до повноколірного альбому.

peredplata