В суботу у Чернівцях відбудеться кастинг на проект «Танцюють всі»

В суботу у Чернівцях відбудеться  кастинг на проект «Танцюють всі»

Проект «Танцюють всі!» оголошує про початок нового – 9-го сезону – та починає пошуки талановитих танцівників по всій Україні і не тільки.

В кінці лютого одразу в 14-ти містах України відбудуться кастинги шоу, яке стало першим танцювальним проектом на українському телебаченні й вдихнуло нове життя в танцювальний рух країни. За вісім років існування шоу на сцені проекту побували тисячі танцівників з усього світу, які стали відомими хореографами, постановниками, режисерами та засновниками танцювальних студій.

26 лютого кастинг відбудеться в Чернівцях.

Нагадаємо в цьому році проект «Танцюють всі!» зняв будь-які обмеження щодо віку танцівників і вперше офіційне запрошує на кастинги всіх, хто любить танцювати – не залежно від того – п’ять вам років, чи 65.

«І це не останнє нововведення нового сезону, – каже керівник проекту Анатолій Максимов. – Ми підготували масу приємних та неочікуваних сюрпризів для всіх танцівників і глядачів проекту. Таких танців Україна ще не бачила!»

Кастинг у Чернівцях відбудеться 26 лютого в MOVEON DANCE STUDIO – пл. Театральна, 6. Будинок офіцерів, 4-й поверх, 106 зала. Початок о 10:00.

Джерело: vsemisto.info

peredplata