Синоптики обіцяють тепло і дощ

Синоптики обіцяють тепло і дощНайближчої доби в Україні потеплішає, на заході, півночі та сході очікуються дощі та невеликий мокрий сніг. На решті території – без істотних опадів. Це пов’язано з тим, що на територію України, крім сходу, переміститься більш тепле атлантичне повітря.

Синоптики також попереджають, що на дорогах східних та західних областей місцями можлива ожеледиця.

У Києві 3 січня хмарно з проясненнями, пройде невеликий мокрий сніг з дощем, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -1…+1, вдень +3…+5 градусів.

На заході вночі можливий мокрий сніг з дощем, вдень невеликий дощ, вітер західний, 5-10 м/сек., місцями пориви 15-20 м/сек. Температура вночі -2…+3, вдень +1…+7 градусів. У Карпатах вночі мокрий сніг, вдень дощ з мокрим снігом, температура -2…-7 вночі та +2…-3 удень.

У північних областях хмарно з проясненнями, також прогнозуються опади, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура вночі +3…-3, на Сумщині до -9 градусів, вдень 0…+6.

В центрі хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура вночі -1…-6, вдень +1…+6 градусів.

На сході вночі буде сухо, вдень пройде невеликий мокрий сніг, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура вночі -5…-10, вдень +1…-4 градуси.

У південних регіонах хмарно з проясненнями та без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура вночі +3…-3, на Запоріжжі до -8, вдень +1…+7 градусів.

У Криму опадів не прогнозують, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура вночі -1…+4 градуси, вдень повітря прогріється до +5…+10 градусів.

Джерело та світлина ТСН

peredplata