На Буковині влада \”зробила\” передплату: тиражі в обласних видань впали, районок – зросли + ДОКУМЕНТИ

На Буковині влада "зробила" передплату: тиражі в обласних видань впали, районок – зросли + ДОКУМЕНТИПередплатна кампанія на Буковині завершилась. Тиражі в обласних видань впали, районок – зросли.

Все іде за планом. А саме за планами працюють обласна дирекція та районні відділення «Укрпошти». І плани ще окрім усього дає обласна адміністрація та районна. Планів багато. Та тільки для державних, а найбільше – для районних газет. Так, в порівнянні з минулим роком, райони отримали план на 20-100% більше, аніж було передплачено районних часописів минулого року! Але найстрашніше, те, що план таки виконали!

На Буковині влада "зробила" передплату: тиражі в обласних видань впали, районок – зросли + ДОКУМЕНТИ

На Буковині влада "зробила" передплату: тиражі в обласних видань впали, районок – зросли + ДОКУМЕНТИ

Якщо тільки глянути на Вижницький район, то їхню районку минулого року переплатило більше трьох тисяч читачів, і вже на цей рік – більше шести! Тим часом передплата решти обласних видань падає. Хіба лиш «Свобода слова», за допомогою адмінресурсу, отримає більше передплатників.

Для того, аби переконатися, як «за планами» з ОДА працюють в передплатній кампанії далеко ходити не треба. Відкрийте сайт ОДА, відкрийте рубрику \”Порівняльний аналіз передплати всеукраїнських і районних газет на І півріччя 2011 року\” і там все чорним по білому написано. Відкрито. На сайті ОДА.

Після публікації, на сайті ОДА інформацію терміново зняли.

Так от, для Сторожинця план для районки встановили на рівні 10 тисяч. І зробили. Для Вижниці – 6 тисяч – зробили і т.д.

Окрім того, ми знаємо, як робилась така передплата і писали, як влада змушує передплачувати районки та \”опозиційну\” газету \”Свобода слова\”.

peredplata