Через документи з ознаками підробки в пункті пропуску “Порубне” вилучено автомобіль марки «AUDI A4»

Через документи з ознаками підробки в пункті пропуску “Порубне” вилучено автомобіль марки «AUDI A4», оцінений у 70 тисяч гривень

8 березня ближче до обіду в пункті пропуску “Порубне” митного поста “Вадул-Сірет” співробітниками Чернівецької митниці ДФС спільно з представниками УСБУ у Чернівецькій області та прикордонного загону виявлено документи з ознаками підробки на легковий автомобіль марки “AUDI A4”.
28-річний буковинець, який керував транспортним засобом, слідував з Румунії до України в приватних справах, та надав контрольний талон для проходження митного контролю по “зеленому коридору”. Згідно рішення митного органу даний транспортний засіб та громадянин були виведені в “червоний коридор”.
Громадянин заявив про відсутність у нього будь-якого товару та валюти. Під час здійснення перевірки технічного паспорта, поданого митниці як підставу для ввезення транспортного засобу на митну територію України, встановлено наявність ознак підчистки та виправлення відомостей щодо реєстраційного номера автомобіля, а також те, що частина документа відноситься до іншого технічного паспорта.
Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. За складеним співробітниками митниці протоколом про ПМП автомобіль, оцінений у 70 тисяч гривень, вилучено.

peredplata