Воїни АТО вимагають відставки начальника обласної поліції

Чергова сесія Чернівецької обласної ради розпочалася з великого скандалу. Ветеран АТО Євген Марусик (Жека Карандаш) виступив з трибуни сесії і звинуватив начальника міліції (чи поліції) Чернівецької області полковника Пілігріма у тиску на воїнів АТО, учасників бойових дій.
Також він розповів про те, що поліція будує собі п’ятиповерхівку по вул. Залозецького. І там квартири отримають ті, хто ще сьогодні не є поліцаєм. А також ті, хто від передової був на сотні кілометрів, але має пільги учасника бойових дій. Натомість справжні воїни АТО надалі оббивають пороги.
Аби надати своїм словам більшої ваги і підтвердити, що вони не тільки емоційні, а й по-справжньому порушують проблеми стосунків правоохоронців та АТОвців Буковини, виступаючий запросив до трибуни тих, хто його підтримує.
Першими спину своєму побратиму прикрили воїни АТО. До них приєдналися окремі громадські активісти.
Однією із перших на знак солідарності зі справедливими вимогами бійців стала поряд з ними депутат обласної ради, волонтер Ольга Кобевко. Наслідуючи її приклад десять обласних депутатів підтримали позиції АТОшників.
Шкода, що у залі у той час не було начальника міліції (поліції) полковника Пілігріма. Жека Карандаш також кілька разів під час виступу висловився, що шкодує що не має можливості прямо у вічі сказати все це своєму опоненту. Далі АТОвці і всі, хто їх підтримав вимагають відставки полковника Пілігріма.

peredplata