У брамі ЧНУ встановлюють термінал для оплати екскурсій

У брамі ЧНУ встановлюють термінал для оплати екскурсійНа місце події прибула інспекція з благоустрою Чернівецької міської ради

Для цього видовбали велику нішу у будиночку, де сидить охоронець. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив громадський інспектор з охорони культурної спадщини міста Павло Колядинський.

На місце прибули представники міської ради. Так, начальник інспекції з благоустрою Сергій Обшанський повідомив, що у тих, хто встановлює термінал, є дозвіл із Києва. Однак показувати його робітники відмовилися.

«Почалася руйнація пам\’ятки архітектури , встановлюють термінал… погодження дав Київ… Київ нехай керує в себе», – написав Сергій Обшанський на своїй сторінці у соцмережі.

Тим часом ректор ЧНУ Степан Мельничук повідомляє, що встановлення платіжного терміналу для оплати екскурсій на стіні університету здійснюють за дозволом Міністерства культури України. Він розповів, що термінал встановлять у вікні будки охоронця. А всі вийняті в процесі монтажу цеглини буде збережено і поставлено назад.

Фото: \”Чернівецький промінь\”

peredplata