Буковинцям у Центрах обслуговування платників адміністративні послуги надаються безкоштовно

Підтверджують у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області та зазначають, що працівниками Центрів обслуговування платників за два місяці 2016 року бізнес – спільноті та громадянам було надано понад 11,3 тис. адміністративних послуг.

У відомстві також звертають увагу, що відвідувачі мають можливість отримати комплекс адміністративних та інформаційних послуг, серед яких: отримання інформації про стан розрахунків з бюджетом, консультативну допомогу та отримання довідок та дозвільних документів, видача довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів; видача довідки про відсутність заборгованості із сплати податків, зборів платникам податків, які припиняються/припиняють підприємницьку діяльність; видача патентів; видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків; реєстрація розрахункових книжок та книг обліку, взяття на облік реєстраторів розрахункових операцій.

Крім того, у ЦОПах встановлені інформаційні стенди, на яких розміщені найбільш актуальні повідомлення, котрі постійно оновлюються з урахуванням потреб платників податків. Відтак, кожен відвідувач може ознайомитись з новинами й змінами податкового законодавства, а також оформити необхідні заяви.

З місцем знаходження, режимом роботи ЦОПів та повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються територіальними органами Головного управління ДФС у Чернівецькій області, можна ознайомитися на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

peredplata