Працівники МіськШЕПУ латають ями за газівниками

Працівники МіськШЕПУ латають ями за газівникамиПоки що латають гравієм, починати асфальтувати обіцяють десь через тиждень

Останнім часом в мережі з\’явилося багато нападок на комунальників – мовляв, вони латають ями абияк і незрозуміло чим, чи то брудом чи то болотом. Як пояснив начальник \”ЧернівціМіськШЕП\” Михайло Ігнатьєв, насправді то суміш гравію з асфальтовим боєм. Гравій, щоправда, незвичайного кольору – коричневий, тому що закуповують його, за словами Михайла Степановича, в Іспасі. Наразі комунальники засипали вже ями, залишені після виконання робіт газівниками, по вулицях Винниченка, Руданського, Дзержика і Гастелло. Асфальтувати планують починати вже через тиждень – наразі асфальт.завод знаходиться на фінальній стадії капітального ремонту. Як стверджує начальник МіськШЕПу, це єдине, що відкладає початок робіт.

– В нас є закуплено 1000 тонн сипучих матеріалів для асфальту, чекаємо лише доки запрацює завод. Ремонт почнеться з центральних вулиць (Героїв Майдану, Південно-Кільцева, Головна), а також по маршрутах громадського транспорту, – пояснює Михайло Ігнатьєв.

Загалом цього року планується виділити близько 120 мільйонів гривень на капітальний ремонт чернівецьких вулиць і міжбудинкових проїздів. Як розповів міський голова Олексій Каспрук, в планах – зробити капітальний ремонт ряду доріг, зокрема вулиці Щербанюка (орієнтовна вартість – близько 35 мільйонів гривень) та проспекту Незалежності.

peredplata