На «Калинці» наводять лад

На підприємстві триває місячник благоустрою. Працівники ринку взялися після зими за весняне прибирання на ринку та прилеглих територій: зокрема, йдеться про вулицю Калинівську, а також берег річки Прут, що поблизу підприємства.

Роботи вистачає, адже у належний санітарний стан слід привести 42 гектари території ринку. Наразі, завершили прибирання та поточні ремонтні роботи у торгових секторах, очистили водовідвідні канали, обрізали дерева та вивезли сміття. У найближчих планах, з настанням потепління,- фарбування торгівельних міжрядь .

Підприємці кажуть, зусилля адміністрації помітні. «Тут метуть і чистять увесь час. Після зими завжди залишається сміття, а тепер стало чисто – розповідає продавець Олена. – Щоправда, люди наші не завжди це цінують: йдуть і тут же папірці кидають, бо то ж не в себе на подвір’ї. На допомогу приходять прибиральники, але хотілося б більше свідомості від відвідувачів».

Усі роботи з благоустрою виконуються за рахунок підприємства. Як зазначив в.о.гендиректора КП МТК «Калинівський ринок» Ігор Маслянчук, активно проводимо традиційне весняне прибирання, намагаємося створити належні умови як для продавців, так і для покупців, адже ринок працює для них. Якщо у підприємців є пропозиції щодо покращення благоустрою, вони можуть залишати їх на сайті Калинівського ринку чи безпосередньо звертатися до адміністрації підприємства.

peredplata