Через \”Порубне\” з Румунії намагались незаконно завезти дві коштовні автівки

Через "Порубне"  з Румунії намагались незаконно завезти дві коштовні автівки Цієї ночі в пункті пропуску «Порубне» у двох випадках виявили спроби незаконно перевезти через кордон автомобілі з підробленими номерами агрегата. Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Так, близько півночі на в’їзд в Україну по смузі руху «зелений коридор» прибув легковий автомобіль марки «Лендровер» 2014 року випуску, за кермом якого був 43-річний громадянин Румунії. У прикордонного наряду виникла підозра щодо можливого переміщення зазначеного транспортного засобу з порушенням законодавства України. Під час проведення повної ідентифікації автомобіля було виявлено можливі ознаки знищення первинного VIN-номера кузова та не співпадіння VIN-номеру зазначеного в реєстраційних документах.

Через півгодини в пункт пропуску прибув інший автомобіль марки «БМВ» Х5 2010 року випуску, яким керував 28-річний українець. В цьому випадку прикордонний наряд також виявив можливі ознаки знищення первинного VIN-номера кузова шляхом механічного втручання. На місце події були викликані правоохоронці. Після складання процесуальних документів представники Національної поліції вибули з пункту пропуску разом із автівками та потенційними порушниками українського законодавства для проведення подальших слідчих дій.

peredplata