ПриватБанк допоможе купити квитки на травневі свята та безкоштовно відвезе на вокзал

Жителі Буковини зможуть замовити безкоштовне таксі на вокзал, якщо будуть купувати електронні залізничні квитки в ПриватБанку та розплачуватися за них картками MasterCard.

ПриватБанк і MasterCard почали акцію для українців, які планують подорожі на поїзді в травневі свята. Протягом квітня в разі купівлі залізничних квитків у відділеннях банку або через електронні сервіси ПриватБанку клієнти зможуть скористатися безкоштовним таксі на вокзал або з вокзалу додому. Акція стартувала в Україні з 1 квітня та триватиме до кінця місяця. Безкоштовне таксі до вокзалу отримають клієнти банку, які оформлять через ПриватБанк від двох квитків і оплатять їх за допомогою картки партнера акції – провідної міжнародної платіжної системи MasterCard.

«Сьогодні через ПриватБанк можна вільно купити квитки на поїзди всіх напрямків, у тому числі й додаткові поїзди, призначені спеціально до свят, – зазначає керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Якщо на якомусь із найпопулярніших напрямків уже немає вільних місць, залиште замовлення, ПриватБанк викупить Ваші квитки, щойно звільниться бронь або з’являться додаткові місця».

У новій квитковій акції можуть узяти участь користувачі будь-якого типу карток ПриватБанку та платіжної системи MasterCard, які куплять у період акції два та більше квитків на поїзд. Викликати безкоштовне таксі на вокзал можна відразу перед поїздкою через Приват24 (на privat24.ua або в мобільному додатку для смартфону). Для всіх учасників акції банк оплатить повну вартість поїздки на таксі. Сервіс виклику таксі в Приват24 працює цілодобово.

У ПриватБанку купити електронний квиток на будь-які залізничні напрямки можна за пару хвилин у відділеннях банку, через термінали самообслуговування, спеціальний сайт bilet.pb.ua та Інтернет-банк Приват24. Також у банку працює спеціальний цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Електронні проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні.

peredplata